VIDEO: Shikoni se ç’ndodh me beben gjatë abortimit

0
1212

Doktori Anthony Levatino, gjinekolog, i cili ka punuar në abortime, i ka treguar opinionit, nëpërmjet një animacioni, se çka ndodh gjatë abortimit me nënën dhe beben. Ai i ka bërë 1.200 abortime.

Në këtë xhirim tregon se si përfundon shtatzënia në tremujorin e dytë.

Bebja atëherë është në javën e dymbëdhjetë, dhe është e madhe sa shuplaka e dorës së njeriut të rritur.

  • Pjesa më e madhe e opinionit është e informuar se çka ndodh gjatë abortimit – thonë në organizatën “Live Action”, e cila është kundër abortimit.
  • Ata të cilët propagandojnë për abortim e maskojnë tërë procedurën me eufemizma. Përdorin shprehje si p.sh., produkt i ngjizjes, ndërprerje e shtatzënisë etj.

Një anketë e paradokohshme ka zbuluar që madje 81 për qind e amerikanëve janë për ndonjë kufizim të abortimit, duke kërkuar që procedura të përkufizohet në shtatzëninë deri në tre muajt e parë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu