Procesi i transformimit të organit gjenital nga femra në mashkull (VIDEO)

0
5

Nëse ndonjëherë keni menduar se çfarë ndodhë gjatë një operacioni të ndërrimit të seksit, atëherë ju duhet ta shikoni videon e më poshtme.

Video e bërë nga Shoqata Evropiane e Urologjisë tregon se si kirurgët e transformojnë një organ gjenital femror në atë mashkullor.

Çdo kush që dëshiron ta ndërroj gjininë duhet që së pari ti marrë dy aprovime nga psikologët, të marrë terapi me hormone, dhe të jetojë ‘si mashkull/femër’ për 18 muaj.

Veç kësaj, edhe emri duhet që të ndërrohet në mënyrë legale dhe ta ketë emrin e një mashkulli/femre.

Pas krejt këtyre procedurave ju mund të futeni në operacionin e ndërrimit të seksit.

Më poshtë ju sjellim një video në të cilën tregohet detajisht se si bëhet  ndërrimi i seksit nga femër në mashkull në mënyrë kirurgjike.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu